huiswerkthuis.nl

030 - 227 00 60

Full-service huiswerkinstituut

Onze studiecoaches worden onderverdeeld in kleine teams. Elk team wordt geleid door een studiecoördinator. De studiecoördinatoren vormen samen een team met pedagogische- en kwaliteitsmedewerkers. Dit maakt ons zowel een dynamisch online bedrijf als een zorgvuldige en relatiegerichte organisatie die de leerling centraal heeft staan.

Vanaf 2005

Huiswerkthuis is een onderdeel van stichting online bijlessen. Het online systeem dat wij gebruiken bestaat inmiddels meer dan twaalf jaar. We zijn vooruitstrevend in het gebruik van de nieuwste technieken op ICT-gebied. Alle denkbare schoolvakken zijn bij Huiswerkthuis vertegenwoordigd. Met behulp van een duidelijke regie en een motiverende werkwijze worden leerlingen met geduld en enthousiasme tijden het schoolwerk begeleid.

Gecertificeerde huiswerkbegeleiders

Onze studiecoaches zijn gecertificeerde huiswerkbegeleiders. Ze hebben zorgvuldige training gehad conform de ISO 9001 kwaliteitsnorm die we binnen onze organisatie hanteren. Hierdoor zijn we in staat om onze online huiswerkbegeleiding continu op een hoog niveau in te zetten.

Contact

Voor administratieve vragen:
servicedesk@huiswerkthuis.nl

Voor klachten of vragen van kwaliteitsaard:
kwaliteitsmanagement@huiswerkthuis.nl

Tel. 030 - 227 00 60

info@huiswerkthuis.nl

Openingstijden

Huiswerkthuis is alle werkdagen tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar. De huiswerkbegeleiding kent de volgende openingstijden:

Maandag-donderdag 14.00 - 20.30 uur*
Vrijdag 14.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 13.00 uur

 

* Avonduren in overleg

Bijles op hiervan afwijkende tijden is in overleg mogelijk.

Werken bij huiswerkthuis?

Huiswerkthuis krijgt dagelijks nieuwe leerlingen. Daardoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten.

Lees meer over solliciteren bij huiswerkthuis

Huiswerkthuis geeft huiswerkbegeleiding en bijles door heel Nederland.
We doen dat via het internet.

MEER INFORMATIE?

Vul hiernaast je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Hoe werkt het?

Lees meer

Wat gebeurt er als je kind bij Huiswerkthuis aan de slag gaat? Lees meer over de uitgekiende manier van studiecoaching bij huiswerkthuis.

Wat kost het

Tarieven

Huiswerkbegeleiding bij Huiswerkthuis is betaalbaar en goed. Je kunt je kind met een gerust hart laten begeleiden én je betaalt niets te veel.