huiswerkthuis.nl

030 - 227 00 60

Feiten en fabels op SBS6: Huiswerkbegeleiding en bijles via internet werkt!

Huiswerkthuis op SBS 6 in Feiten & Fabels. Dit programma ging in op de fabel dat Huiswerkbegeleiding niet online zou kunnen plaatsvinden. Presentatrice Aukje van Ginneken was in gesprek met Max, één van de vele leerlingen die met succes door Huiswerkthuis wordt geholpen. Luister naar Wilfried Trapp, een ervaren studiecoach. Hij vertelt meer over huiswerkbegeleiding via internet.

online-huiswerkbegeleiding-computer

Online huiswerkbegeleiding

Naast online huiswerkbegeleiding gaat tegenwoordig alles online. Je bestelt je eten online, je bestelt je kleding online, je maakt sociaal contact online en daarom is er al 12 jaar lang huiswerkbegeleiding online. Bij online huiswerkbegeleiding leer je online, studeer je online en word je begeleid, online. Waarom ook niet? Online huiswerkbegeleiding heeft ontzettend veel voordelen, want wie wil er nou niet vanuit het comfort van je eigen huis lekker aan de slag? Het is 2018, wat betekent dat in een moderne tijd als deze ook modern moet worden geleerd. Dat is erg eenvoudig mogelijk, aangezien de online begeleiding volledig op jouw kind wordt afgestemd, waardoor je kind optimaal wordt geholpen. Zo kan er begeleiding worden genomen voor een specifiek vak maar ook meerdere vakken. Elk kind is bij ons welkom. Want wij bieden begeleiding voor alle vakken en niveaus.

Leren online

Als je online leert betekent het niet dat je het allemaal in alleen moet doen. Online leren doe je dan wel alleen achter je bureau, maar je staat wel in contact met een ervaren huiswerkbegeleider. Op andere sites waarin je online een cursus of vak volgt heb je vaak geen persoonlijk contact. Terwijl dit juist één van de belangrijkste onderdelen van huiswerkbegeleiding is. Bij onze online huiswerkbegeleiding zorgen we ervoor dat we dit persoonlijk contact behouden om zo het allerbeste uit de huiswerkbegeleiding te halen. Zo wordt leren een stuk eenvoudiger!

Online huiswerkbegeleiding krijgen?

Huiswerkthuis houdt zich al meer dan tien jaar bezig met het begeleiden van scholieren. Dit doen we online. Individueel, efficiënt en zonder maar een stap buiten de deur te zetten. Online is de meest individuele methode mogelijk. Van groep 8, HAVO 3, VWO 6, VMBO 1 en HBO, we hebben al veel leerlingen en studenten geholpen. Onze methode maakt vergt grote concentratie en maakt efficiënt gebruik van elke minuut. Online lijkt misschien onpersoonlijk, maar niets in minder waar. Elk kind krijgt zijn eigen aanpak. In de 12 jaar dat wij al actief zijn op dit gebied hebben al honderden het succes van online huiswerkbegeleiding ervaren.

Online is van deze tijd

De online tijdperk is al lang en breed aangebroken en is al lang niet meer weg te denken in onze maatschappij. In 2018 is je kind voor online huiswerkbegeleiding aanmelden geen onlogische stap meer. Door je kind online te laten helpen bij het schoolwerk leert je kind op een heel eenvoudige manier zijn werk beter te plannen en te structureren. Online huiswerkbegeleiding past bij de manier waarop jongeren tegenwoordig communiceren. Online huiswerkbegeleiding is van deze tijd (en van de toekomst).

Efficient, snel, comfortabel en succesvol

Al veel kinderen zijn voorgegaan en hebben het succes van online huiswerkbegeleiding ervaren. Online is niet alleen dat je kind gewoon thuis kan blijven om huiswerk te maken. Online is ook, als ouder weten dat je kind niet op straat hangt. Online is ook, zelf als ouder mee kunnen kijken als je kind de begeleiding krijgt die het nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat online huiswerkbegeleiding een erg transparant systeem is, wat doet je kind eigenlijk tijdens de begeleiding? Je kind verdwijnt niet voor een paar uur ergens achter een deur, maar blijft thuis achter zijn of haar bureau (of de keukentafel). Hierdoor heb je altijd inzicht in wat je kind doet en kan je zelf toetsen of online huiswerkbegeleiding ook echt werkt en het ook daadwerkelijk wat oplevert.

Je kind direct aanmelden?

Aanmeldformulier

Online huiswerkbegeleiding, geschikt voor alle leerlingen!

Ondanks dat online begeleiding al twaalf jaar bestaat is het voor de meeste nog een relatief nieuw fenomeen. Je zal merken dat het niet alleen huiswerkbegeleiding is dat naar de online wereld is verplaatst. Online huiswerkbegeleiding is baanbrekend. We hebben inmiddels de ervaring dat deze vorm van huiswerkbegeleiding voor alle leerlingen succesvol is. We merken dat we veel dichter bij de thuisomgeving staan dan een huiswerkinstituut waar je kind naar toe gaat. Zonder dat we echt bij je thuis zijn, zijn we toch in staat het gedrag van je kind te observeren. Je kind voelt zich thuis in zijn of haar eigen omgeving. Daarom kunnen onze studiecoaches niet alleen op de studieresultaten coachen, maar ook goede gesprekken voeren die gaan over motivatie, waar ook persoonlijke factoren een rol spelen. Je zal merken dat online begeleiding een beter alternatief is dan huiswerkbegeleiding in een instituut.

MEER INFORMATIE?

Vul hiernaast je gegevens in. Wij nemen binnen één werkdag contact op.